STARTSIDE | SAMARBEIDSPARTNERE | KONTAKT

Velkommen til Seljevågen Appartement!

Seljevågen Appartement har utleie av ferieleiligheter hele året. Du finner oss midt i Selje sentrum ved den flotte Seljevågen. Nærmeste nabo er den vakre sagnomsuste øya Selja med seljekloster.    

Klikk her for mer info.   Click here for more info.

Seljevågen Appartement DA, 6740 Selje, Tel: 41 75 92 92

Vi har fem leiligheter, fire av leilighetene har en grunnflate på 65 kvm. De består av to soverom, stue /spisestue, dusj / toalett og kjøkken. Kjøkkenet har alle fasiliteter som komfyr, mikrobølgeovn og oppvaskemaskin. Hver av leilighetene har sengeplass for fire personer og stor veranda med utsikt over Seljevågen.  
Pris: Frem til 9. juni kr. 900,- pr. døgn. Fra 10. juni t.o.m. 20. aug kr. 1050,- pr døgn.

I toppetasjen har vi en stor leilighet på ca. 90kvm. Dette er en kjempefin leilighet med all den luksus du kan ønske deg for perfekte feriedager. Enten du prioriterer late og avslappende dager, eller ønsker deg aktive dager med fiske, krabbefiske eller liknende. Leiligheten består av tre soverom, stue / spisestue (50 kvm. +), dusj/toalett og svært kjøkken. Fra toppleiligheten har en suveren utsikt! Leiligheten egner seg både til overnatting og til små selskap som konfirmasjon, representasjon etc.
Pris: Frem til 9. juni kr. 1300,- pr. døgn. Fra 10. juni t.o.m. 20. aug kr. 1400,- pr døgn.

NB: Leige av sengesett inkl. håndkler + kr.100.- pr. seng. Sluttrengjøring av leiligehtene kan bestilles for kr.300.- for 4 pers. leilighet og kr.400.- for 6 pers. leilighet.

Alle leilighetene er tilknyttet trådløst bredband.  For lengre tids leige: Ring for tilbud.